Thursday, March 3, 2011

Recipe For Chicken Perlo Rice

CONTEST TUTTI PAZZI PER LE ACCIUGHE: STEFANIA E GIUSEPPE NO BLOGGER, UNA COPPIA S-COPPIATA

The fanciful and ingenious pair (see-bowl pasta molds made from beer cans on the penultimate post ) si separa per il contest, ognuno la sua ricetta, anche se so che hanno pasticciato insieme e si sono dati un gran da fare! Da buoni milanesi lavorano troppo, hanno tempo per cucinare, con una certa cura, solo nel weekend. Per un paio di weekend consecutivi infatti (poi sono riuscita a postare solo ora) mi sono arrivati  sms tipo "stiamo ammattendo per il tuo contest" e "basta acciughe!!!" perchè provavano e riprovavano e intanto se le pappavano ma si sono divertiti un sacco nel trovare soluzioni ardite ed originali!!
Ed ecco cosa ha partorito la loro fantasia eclettica, partiamo dall'idea più pazzesca, non credevo che l'avrebbe fatto and instead did it: the ice cream with anchovies!! I ensure that there is good, and certainly how it is matched, it makes sense, is not completely out ..... I'll try it ......

GIUSEPPE NO BLOGGER: ICE CREAM AND ANCHOVY tuna tartar


Joseph writes: "Via free hors d'oeuvres and / or finger food, dishes, unless someone manages to make us a dessert! dessert with anchovies ... hhmmm ... I've thought a little 'dessert ... no ma GELATO sì! Ed ecco qui la mia ricetta:

Gelato alle acciughe
Ingredienti
75gr di latte intero fresco
75 gr di panna fresca
75 gr di acqua
35 gr di zucchero di canna liquido
2 tuorli
5 gr di maizena
30 gr di acciughe fresche (pulite)
20 gr di olio evo

Preparare uno sciroppo con l’acqua e lo zucchero e lasciarlo raffreddare; far bollire 1/2 quantitativo di  panna con il latte, sbattere i due tuorli d’uovo, aggiungere la maizena, e poi versare sopra alle uova il latte con la panna facendo attenzione  che non si formino grumi, rimettere sul fuoco e riportare ad ebollizione. Passare al setaccio e lasciare raffreddare. Frullare le acciughe con l’olio evo ed il resto della panna, passare al setaccio, unire i tre composti e amalgamare bene il tutto, lasciar raffreddare e poi versare il composto nella gelatiera.

Per la tartara : 200 gr di filetto di tonno freschissimo tagliato in dadolata, condito con olio, sale e pepe e composto in una formina a triangolo (fatta in casa ovviamente!!)

Come “biscotto” per il gelato ho usato un bastoncino di pane di segale  tostato in forno
Decorazioni : fili di erba cipollina legati con fili di scorza di limone e fili di scorza di limone legati con fili chives

STEFANIA NO BLOGGER: PESCIOLINI OF PAN Anchovies

Ok I must be fair and spotless but how can you not comment on these cute little fish delighted and look who's setting studied! I'm not cute?



Stephen writes: "Because I love delights in the weekend with homemade bread, to participate in this contest that I could not propose a recipe bread bread with fresh anchovies. How? Ever, even with the anchovies in oil, how much I have to make? many questions at the end is to me nothing left to prove. The first experiment does not convinced me completely, he did not feel the taste of anchovies enough, however, gave me confirmation that you could do, the second time I put some anchovies in more and this is the result.

Ingredients: Anchovies
100 grams of fresh (cleaned and filleted)
500 grams of flour 00
bio 250 ml of warm water
15 grams of yeast in
cube 2 teaspoons fine salt 1

teaspoon sugar 1 tablespoon extra virgin olive oil In a glass

crumble baking powder, add a teaspoon of sugar and pour the water, stir and let stand for several minutes, in the meantime, whisk the anchovies, previously cleaned, washed and dried. Pour into a large bowl the flour, add yeast, anchovy oil blend and mix with a wooden spoon, then transfer the dough on work surface and begin kneading by hand for 15 minutes, adding two teaspoons of salt. After putting the dough in a large bowl, cover with a cloth and let rise in a warm and humid. After three hours, take the dough, knead quickly giving it the desired shape. For this recipe I Joseph has built a fish-shaped mold with which I made a dozen sandwiches. Let rise for another hour, then preheat the oven and bake for 30 minutes at 180 ° C.





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